ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΕΣΘΗΤΟΣ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Δ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 2 Iουλίου 2023 - Πύλη Τρικάλων

19 Vues
Published
Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Κυριακής Δ Ματθαίου Ζωντανά. Όρθρος Δ Κυριακής Ματθαίου και της Κατάθεσης της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής Δ Ματθαίου με την εορτή της Καταθέσεως Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου - Ευλογία και Προσευχή στον Ιησού και την Παναγία. Κυριακή 2 Iουλίου 2023 στις 07.00 το πρωί. Η Κατάθεσις της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου εν Βλαχέρναις. Ο Άγιος Λάμπρος ο Νεομάρτυρας εκ Σαμοθράκης. Ο Άγιος Ιωάννης Μαξίμοβιτς ο Επίσκοπος Σαγκάης και Σαν Φρανσίσκο. Κυριακή Δ Ματθαίου. Η θεραπεία του δούλου ενός εκατόνταρχου από τον Ιησού.

ΚΥΡΙΑΚΗ Δ ΜΑΤΘΑΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 2 Iουλίου 2023 07.00 - Κυριακής Δ Ματθαίου με την εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου εν Βλαχέρναις.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή Δ Ματθαίου με τη θεραπεία του δούλου ενός εκατόνταρχου από τον Ιησού - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 2 Iουλίου 2023 07.00. Κυριακής Δ Ματθαίου με την εορτή της Καταθέσεως Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας εν Βλαχέρναις.

ΚΥΡΙΑΚΗ Δ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΙΜΙΑΣ ΕΣΘΗΤΟΣ
ΤΙΜΙΑ ΕΣΘΗΤΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 2 Iουλίου 2023 της Δ Κυριακής Ματθαίου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή Δ Ματθαίου με την εορτή της Καταθέσεως Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός


Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής Δ Ματθαίου κατά την εορτή της Κατάθεσης της Τιμίας Εσθήτος της Παναγίας εν Βλαχέρναις - Κυριακή 2 Iουλίου 2023 - Ώρα 07.00 - Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων - Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής Δ Ματθαίου με τη θεραπεία του δούλου ενός εκατόνταρχου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.


Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Δ Ματθαίου
Τιμια Εσθητα
Καταθεση Τιμιασ Εσθητοσ
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
10 Iουλιου
Божественная литургия
divine liturgy
#εκκλησία #ορθοδοξία #live #λειτουργία #παναγια #κυριακή #ζωντανά
Μη ξεχάσετε να κάνετε like ???? και να εγγραφείτε στο κανάλι μας πατώντας και στο καμπανάκι ???? για να λαμβάνετε ενημερώσεις για όλα μας τα βίντεο και τις ζωντανές μεταδόσεις.

✔️ Εγγραφή στο κανάλι μας ► https://www.youtube.com/channel/UC-g90elmhuTvzZY7D7EDd5w?sub_confirmation=1
• Ιστοσελίδα ► https://www.agnikolaospylis.gr/
• Facebook ► https://www.facebook.com/agiosnikolaospylis
• Viber: https://invite.viber.com/?g2=AQBuIAhsP%2F5v6U672DCne3qDzoXN%2FYo4l2U6fTYcMVKABbyJH1D%2B%2FAtJTLqwNGev
Catégories
vidéos/films
Mots-clés
θεια λειτουργια, θεια λειτουργια live τωρα, λειτουργια
Soyez le premier à commenter cette vidéo.